Bliv mentor og gør en forskel

Vil du have et af verdens bedste studiejobs? Så er du havnet det rigtige sted! Som mentor hos MentorDanmark tjener du penge, udvikler din faglighed og booster dit CV, alt imens du styrker et barns faglige selvtillid. Du får et meget meningsfuldt studiejob, hvor du gør en enorm forskel for mange børn og unges skolegang og selvtillid.

Du får:

 • 130 kroner i timen som startløn plus feriepenge oveni (12,5 %)
 • Mulighed for at stige til 170 kroner i timen
 • Betalt forberedelsestid
 • Mulighed for transporttillæg
 • Fleksible timer
 • Månedlige sociale arrangementer
Ansøg her
Lektiehjaelp oppefra

Kvalifikationer

 • Du har fået 10 eller 12 i de fag, du gerne vil undervise i
 • Du er fyldt 17 år og påbegyndt en ungdomsuddannelse
 • Du har gode pædagogiske evner
 • Du er motiveret for at lære fra dig
 • Du kan aflevere ren straffe- og børneattest

Det tjener du

Hos MentorDanmark er du ikke freelancer, men ansat. Det betyder, at du optjener feriepenge ved siden af din løn. Vi har faktisk branchens bedste betaling. Herunder kan du se de forskellige løntrin, som du kan nå som mentor. 

146,25 kr.

+12,5%
feriepenge

130 kr.

157,50 kr.

+12,5%
feriepenge

140 kr.

168,75 kr.

+12,5%
feriepenge

150 kr.

180,00 kr.

+12,5%
feriepenge

160 kr.

191,25 kr.

+12,5%
feriepenge

170 kr.

Et styrket CV og opkvalificering

Vi ønsker, at du fortsætter din faglige og personlige udvikling efter ansættelsen som mentor hos os. Derfor tilbyder vi en række mikrokurser, som bl.a. indeholder relevant viden om læring, formidling, diagnoser og meget mere. Mikrokurserne giver dig specialviden og klæder dig på til at blive en endnu bedre underviser og giver dig nye redskaber til at skræddersy og tilrettelægge en indholdsbaseret og målrettet lektiehjælp.

Gennem din tid som mentor har du desuden mulighed for at opbygge et MentorCV. På dit MentorCV vil det fremgå, hvor mange mentees du har undervist, hvor mange timer du har undervist, hvilke mikrokurser du har gennemført, samt hvilke fag du har undervist i. Når du har været ansat som mentor i tre måneder, får du adgang til at se og downloade dit MentorCV, så du kan bruge det i din fremtidige jobsøgning eller på vejen mod drømmestudiet.

Hvis du kan li’ at lære fra dig og samtidig gerne vil booste dit CV, bør du søge som mentor allerede i dag. Vi er landsdækkende og har et stærkt team med mere end 3.000 mentorer, som du har mulighed for at blive en del af.

Ansøg her
Helteløbere foran Rigshospitalet

Bliv en del af fællesskabet

Hos MentorDanmark prioriterer vi det sociale højt. Vi holder løbende mentor meet-ups, hvor du har mulighed for at møde dine medmentorer. Vi løber Heltestafetten for at samle penge ind til Legeheltene, der hjælper indlagte børn, og så hylder vi alle mentorer til vores store awardshow - MentorAwards!

Vores screeningsproces

Omfattende screeningsproces og kvalitetssikret certificering