Lektiehjælp-header Mentor og elev cropped

Skræddersyet lektiehjælp

Lektiehjælp med en topstuderende, der brænder for at give sin læringsglæde videre og skabe aha-oplevelser og selvtillid

Under lektiehjaelp hjælper mentor elev med det, der er svaert

Kvalitetssikret lektiehjælp

Alle lærer forskelligt. Derfor tager skræddersyet lektiehjælp udgangspunkt i dit barns behov, personlige læringsstil og interesser. Jeres mentor vil ikke bare gøre det sjovt at lave lektier, men også skabe lyst til læring. Gennem faglig forståelse og god kemi forvandler vi ondt i maven til faglig selvtillid og større skoleglæde.

Sådan foregår lektiehjælp

Glad mor ringer til fagvejledningen

1. Behovsafklaring

Når du ringer herind, får du en fagvejleder i røret, som vil spørge ind til dit barns skolegang, faglige udfordringer, sociale trivsel, fritidsinteresser og motivation for at lære. Vi vil også spørge ind til, om dit barn har diagnoser eller særlige behov, vi skal være opmærksomme på. Med afsæt i samtalen får vi en større forståelse for dit barns udfordringer og behov, og det giver os mulighed for at finde den helt rette mentor.

Lektiehjælp. Elev og mentor smiler

2. Det gode match

Når vi kender dit barns behov og jeres forventninger til forløbet, kan vi håndplukke den helt rette mentor. Alle vores mentorer er certificerede topstuderende. De har gennemgået en omfattende screeningsproces og er testet på deres faglige og pædagogiske færdigheder. Mentorerne deltager løbende i kurser og har adgang til undervisningsmateriale fra Gyldendal Uddannelse og Systime, så de kan opdatere deres viden og finde nyt materiale. Vi udvælger naturligvis en mentor, der matcher dit barns faglige udfordringer og bopæl, men bestræber os også på at finde en mentor, der matcher dit barns personlighed.

Formaalet med forløbstimen er at forventningsafstemme og se kemien an

3. Opstartsmøde

Når vi har fundet den rette mentor, får I tilsendt en forløbsbeskrivelse pr. mail, og I vil blive kontaktet direkte af mentoren telefonisk med henblik på at lave en aftale for jeres første møde. Jeres første møde kalder vi ’opstartsmødet’, og det varer i alt to timer. De første 30 minutter af opstartsmødet er sat af til, at I kan møde mentor, tale om jeres behov og ønsker til undervisningen samt afstemme jeres forventninger til forløbet og til hinanden. Når de 30 minutter er gået, starter den første undervisningsgang, og lektiehjælpen er nu i gang.

Læringsstil test

4. Følg med undervejs

Undervisningen er tilrettelagt efter dit barns læringsstil og behov – dét kalder vi skræddersyet lektiehjælp. Jeres mentor afrunder hver undervisningsgang med at skrive en rapport om dagens emne, dit barns motivation og planen for næste gang, så I kan følge med på sidelinjen. I kan følge med i det hele på vores platform ForløbsPortalen, som kan tilgås via smartphone, tablet og computer. I er altid velkommen til at kontakte en fagvejleder, hvis I er i tvivl om noget, eller der er behov for justeringer.

Elev faar hjaelp af mentor med lektierne på computeren

Lektiehjælp, der skaber skoleglæde

Alle lærer forskelligt. Derfor tager skræddersyet lektiehjælp udgangspunkt i dit barns behov, personlige læringsstil og interesser. Jeres mentor vil ikke bare gøre det sjovt at lave lektier, men også skabe lyst til læring. Gennem faglig forståelse og god kemi forvandler vi ondt i maven til faglig selvtillid og større skoleglæde.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag i både folkeskolen og gymnasiet. Lektiehjælp, der er skræddersyet til den enkelte elev ud fra behov, mål og interesser. Lektiehjælp, som varetages af vores dygtige mentorer. Lektiehjælp, som skaber skoleglæde, motivation og lyst til læring hos selv den mest skoletrætte elev.

Har I en mentor i min by?

Tjek dit nærområde her

Vi hjælper i alle fag

- i både grundskolen og i gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

I kan også få lektiehjælp online

Med onlineundervisning vil jeres barn møde mentor over computeren inden for hjemmets trygge rammer. Undervisningen foregår på vores onlineplatform, hvor I kan se mentor, og mentor kan benytte forskellige redskaber som fx lineal og tusch. Vores mentorer er dygtige til at gøre undervisningen nærværende – selv igennem skærmen. Derfor får I samme kvalitet som ved et fysisk forløb.

Om onlineundervisning

Hvis Freja ikke fik hjælp ville det gå galt

Efter Freja fik konstateret angst, begyndte hendes karakterer i matematik at dale. Frejas drømmestudie, veterinærmedicin på Københavns Universitet, krævede, at hun skulle bestå matematik på A-niveau, og efter en nedslående standpunktskarakter i matematik, der lød på 00, valgte Freja at få hjælp af en mentor.

Vil du høre, hvordan Frejas mentorforløb foregik, og om Freja endte med at bestå matematik?

Så læs hele historien her

Hele familiens redning

Nanna går i 8. klasse og får skræddersyet lektiehjælp i tysk og matematik. Hun blev matchet med mentor Sofie, og gennem forløbet har Nanna ikke ”blot” rykket sig fagligt, hun har også oplevet en kæmpe personlig udvikling.

Lige fra start har de to piger bare klikket, og det sætter mor Tanja nogle ord på her: ”Fantastisk match. Når Sofie kommer, er det som om, det er et familiemedlem, der træder ind ad døren. Man kan ikke andet end holde af hende – især fordi hun gør noget godt, for den man elsker allermest.”

Mor Tanja kalder også mentor Sofie for deres ’lifesaver’. Vil du finde ud af hvorfor?

Så læs hele historien her