Frustreret elev ved computer_5 Frustreret elev ved computer_5

Kvalitetssikret undervisning - også online!

Med et online mentorforløb får I samme kvalitet som med et fysisk forløb

Laver matematik på papir

Onlineundervisning

Et skræddersyet forløb

Vores onlineforløb kan bruges af alle – det vil sige alle klassetrin og i alle fag. Vores mentorer er godt klædt på til opgaven og har gode erfaringer med at undervise online. Dermed er I sikret god og inspirerende undervisning med en engageret mentor, der tilpasser undervisningen efter den enkeltes behov og læringsstil.

Et trygt læringsmiljø

Brugervenligt og effektivt

Når I starter et onlineforløb, vil jeres mentor invitere jer til et online læringsrum. I har blot brug for adgang til nettet, en mail og et webcam. I rummet er det muligt at se og høre hinanden, så mentor og mentee kan skabe en tæt relation og et trygt læringsrum. På platformen kan I dele og gemme noter, filer og opgaver, som altid kan tages frem. Mentoren vil planlægge onlineforløbet efter jeres behov, fx med udgangspunkt i et specifikt fag, lektier eller en aflevering.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Onlineundervisning hjalp Thor

Da Thor dumpede sin eksamen i matematik på teknisk skole, var drømmen om at blive flytekniker ved at styre mod afgrunden. At bestå matematikeksamenen var nemlig adgangsgivende for, at Thor kunne komme videre med sit drømmestudie som flytekniker.

Thor Fik eksamenshjælp

Han havde blot 2 uger til at læse hele pensum op, inden han skulle til reeksamen i matematik. Forløbet blev en kombination af online og fysiske møder, og det sikrede et fleksibelt, varieret og spændende forløb.

Det var lige som at mødes – bare over computer. Jeg kunne spørge om de samme ting igen og igen. Stille alle de dumme spørgsmål.

- Thor

Det blev et intenst forløb, hvor onlineundervisningens muligheder virkelig kom til sin ret. Når Thor uploadede de opgaver, han havde regnet ud, gav Kasper ham feedback ved brug af de forskellige features på onlineplatformen. Thor kunne dermed følge med i Kaspers mundtlige forklaringer, samtidig med at han så Kasper skrive formlen på den skærm, de begge kunne se.

Er du blevet nysgerrig efter at høre, om Thor bestod sin eksamen? Så læs hele historien lige her.