Intensivt SRP-forløb

Ved at flytte dit SRP-forløb online kan vi give dig en skarp pris, du kan komme hurtigere i gang, og dit forløb bliver mere fleksibelt. 

10 Timer

Lille pakke

Intensivt og effektivt boost

3.999,-


  • Hjælp til skriftlig eller mundtlig del
20 Timer

Mellem pakke

Til opgave og mundtlig eksamen

6.999,-


  • Vejledning og sparring til SRP-opgaven
  • Forberedelse og mundtlig eksamenstræning
  • E-bog: Komplet guide til en god SRP
30 Timer

Stor pakke

Vejledning og støtte - hele vejen

9.999,-


  • Skræddersyet hjælp til hele SRP-forløbet
  • Forberedelse og mundtlig eksamenstræning
  • E-bog: Komplet guide til en god SRP
  • Beståelsesgaranti

Bemærk: SRP-perioden er en meget travl tid, og vi kan desværre ikke hjælpe alle. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os i god tid, hvis du overvejer at få en mentor tilknyttet. Ring til os på 6161 7777 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Læs vilkår for SRP-forløb her.

Få hjælp til SRP

– og ro i maven, når du skriver, afleverer og præsenterer

Personlig fagvejledning
Ønsker du at starte et forløb op, tilknyttes du en personlig fagvejleder, som spørger ind til dine fag og emner, målet for dit projekt, og hvad du især har brug for vejledning i. Med udgangspunkt i dine behov finder vi den helt rette mentor, som selv har fået topkarakterer i de fag, du skal arbejde med. Fagvejlederen er bindeleddet mellem dig og din mentor og sikrer, at I kommer godt fra start med det bedst mulige udgangspunkt.

Solid studieteknik
Vi får ofte den samme feedback fra gymnasieelever, der har haft en mentor tilknyttet i arbejdet med deres SRP: Struktur, overblik og studieteknikker gør den helt store forskel. Mentor kan give mange råd til netop studieteknik. Et SRP-forløb er ikke kun værdifuldt i de uger, du udformer dit projekt. Forløbet giver dig erfaring med studietekniske og metodiske færdigheder, som du har glæde af resten af dit uddannelsesforløb.

Løbende feedback
Mentor skriver en rapport, hver gang I mødes. Du kan læse rapporterne via vores app og bruge dem som et redskab til at skabe overblik i processen. Du kan fx aftale med mentor, at I noterer, hvilke artikler/bøger du skal have læst, og hvilke afsnit du bør have færdig, til I ses næste gang. Det giver en sikkerhed at have klare aftaler i forløbet, og processen bliver ofte mere overskuelig, når den retter sig mod klart definerede delmål.

Ro i maven
Det kan føles uoverskueligt at skulle udforme og præsentere et selvstændigt projekt. Med en mentor på sidelinjen kan du få overskud. Vores mentorer kan hjælpe i alle dele af projektets faser; fra problemformulering, kildesøgning og noteteknik til læseplan, struktur og det mundtlige oplæg. Vi gør alt, hvad vi kan, for, at du har ro i maven i forløbet - og en god mavefornemmelse, når du afleverer og går til mundtlig eksamen.