Mentor og familie under opstartsmøde Mentor og familie under opstartsmøde

Vores mentorer sikrer skoleglæde

Vores mentorer er topstuderende, som brænder for at lære fra sig og gøre en forskel for børn og unge landet over

Vores mentorer er mere end en god karakter

Pædagogik og faglighed går hånd i hånd i rollen som mentor

For at sikre at I får en engageret og kompetent lektiehjælper ind ad døren, rekrutterer vi kun mentorer, der har fået 10 eller 12 i deres undervisningsfag. Men et godt karakterblad er ikke en direkte billet ind på vores mentorteam.

Det er mindst lige så vigtigt, at mentorerne er støttende og gode til at lære fra sig, og derfor screener og tester vi deres pædagogiske såvel som faglige færdigheder. Herefter gennemgår alle mentorerne vores interne uddannelse, MentorUddannelsen, som sikrer lektiehjælp af højeste kvalitet.

Mød en mentor

Anna

Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire.

Monika

Jeg elsker at undervise på en anderledes måde.

Ida

Eleverne skal mødes i øjenhøjde.

Silas

Jeg brænder for elevernes aha-oplevelser.

MentorAkademiet klæder mentorerne på med viden og redskaber til undervisningen

MentorAkademiet er et online læringsunivers, hvor vores mentorer lærer om alt det, som er vigtigt at vide som mentor. Hos MentorDanmark er en mentor nemlig ikke kun en underviser, men også en rollemodel. Vores MentorAkademi består derfor af flere forskellige online mikrokurser, hvor mentorerne kan lære om alt fra ordblindhed og ADHD til motivation og grafiske redskaber. Alle mikrokurserne er udviklet af eksperter inden for deres område, hvilket sikrer den bedste læring for mentoren og giver viden og redskaber, som kan bruges i undervisningen.

MentorAkademiet kan tilgås på forskellige devices, så kurserne kan tages lige hvor og hvornår, det passer.

Kvalitetssikret lektiehjælp med afsæt i materiale fra Gyldendal

Vores mentorer har adgang til et stort univers fyldt med relevant undervisningsmateriale udarbejdet af Gyldendal Uddannelse. Her kan mentorerne gå på opdagelse i inspirerende materiale opdelt efter klassetrin og fag, og de kan derefter selv sammensætte og tilrettelægge undervisningen efter dit barns behov og niveau. Dermed sikrer mentorerne at lave spændende og varierende lektiehjælp målrettet lige netop dit barn.

Har I en mentor i min by?

Tjek dit nærområde her

Vores screeningsproces

Omfattende screeningsproces og kvalitetssikret certificering